#heritage hashtag

Explore instagram "Heritage" tag

Vitrail hérité de la 5iem génération PACCARD. Vitrail représentant le blason de la famille ; à gauche, un sonneur de cloche et à droite un guerrier qui casse les cloches pour en faire des canons.
•
🇬🇧Stained glass window from the 5th PACCARD’s generation. This stained glass window represents the family’s coat of arms. On the left, a bell ringer and on the right, a warrior who breaks the bells to make cannons.
•
#paccard #fonderiedecloches #paccardbell #entreprisedupatrimoinevivant #picoftheday #instapic #stainedglasswindow #heritage #bell #sevrier #annecy #annecylake #france #rhonealpes #tourism #happynewyear2019
@paccard1796
Musée Paccard

Vitrail hérité de la 5iem génération PACCARD. Vitrail représentant le blason de la famille ; à gauche, un sonneur de cloche et à droite un guerrier qui casse les cloches pour en faire des canons. • 🇬🇧Stained glass window from the 5th PACCARD’s generation. This stained glass window represents the family’s coat of arms. On the left, a bell ringer and on the right, a warrior who breaks the bells to make cannons. • #paccard #fonderiedecloches #paccardbell #entreprisedupatrimoinevivant #picoftheday #instapic #stainedglasswindow #heritage #bell #sevrier #annecy #annecylake #france #rhonealpes #tourism #happynewyear2019

𝚃𝚘𝚢𝚜 𝚏𝚘𝚛 𝙱𝚊𝚍 𝙱𝚘𝚢𝚜
‘𝟞𝟠 𝕍𝕚𝕟𝕥𝕒𝕘𝕖 𝔽𝕠𝕣𝕕 𝕄𝕦𝕤𝕥𝕒𝕟𝕘 𝔾𝕋 𝔽𝕒𝕤𝕥𝕓𝕒𝕔𝕜 🐍✌🏼via @gentlemanmodern
#GentlemanModern #drivetastefully #details #70s
#Mustang by @tjl_petrol #Vintage #Ford #gentlebikers #gentlebiker #fastbackmustang #fordmustang #KingOfCool #heritage #mustangram #DriveVintage #classiccar #classiccars #vintagecar #vintagecars #musclecar #musclecars #americanmuscle #americancar #Cool #americanvintage #carsofinstagram #classicstangs #mustangsofinstagram #Bullitt #SteveMcQueen
___________________
Follow @gentlebikers if you love bikes as much as we do!
___________________
@gentlebikers

𝚃𝚘𝚢𝚜 𝚏𝚘𝚛 𝙱𝚊𝚍 𝙱𝚘𝚢𝚜 ‘𝟞𝟠 𝕍𝕚𝕟𝕥𝕒𝕘𝕖 𝔽𝕠𝕣𝕕 𝕄𝕦𝕤𝕥𝕒𝕟𝕘 𝔾𝕋 𝔽𝕒𝕤𝕥𝕓𝕒𝕔𝕜 🐍✌🏼via @gentlemanmodern #gentlemanmodern #drivetastefully #details #70s #mustang by @tjl petrol #vintage #ford #gentlebikers #gentlebiker #fastbackmustang #fordmustang #kingofcool #heritage #mustangram #drivevintage #classiccar #classiccars #vintagecar #vintagecars #musclecar #musclecars #americanmuscle #americancar #cool #americanvintage #carsofinstagram #classicstangs #mustangsofinstagram #bullitt #stevemcqueen Follow @gentlebikers if you love bikes as much as we do!

COOL ART 🎨
Guanche blowing a shell- this method was used to warn fellow Guanches of enemies approaching- sometimes known to be used for rituals as well!
.
.
.
.
#guanche #coolart #arty #artistc #graffiti #graffitiart #art #artbuildings #lascanarias #heritage #history
@jessie_the_twin

COOL ART 🎨 Guanche blowing a shell- this method was used to warn fellow Guanches of enemies approaching- sometimes known to be used for rituals as well! . . . . #guanche #coolart #arty #artistc #graffiti #graffitiart #art #artbuildings #lascanarias #heritage #history

One of my favourite ‘best of British’ Hotels #events #heritage #londonluxury #Gatsby #feathers @theitgirlsuk
@iamtracydennis
Claridge’s

One of my favourite ‘best of British’ Hotels #events #heritage #londonluxury #gatsby #feathers @theitgirlsuk

Discover the tales and colours of Odisha this February. Book your seat for the Odisha Culture & Heritage Trail today. Link in bio. #LiveWhatYouLove

#culture #heritage #trail #passion #travel #love #traveler #explorer #explore
@timespassiontrails

Discover the tales and colours of Odisha this February. Book your seat for the Odisha Culture & Heritage Trail today. Link in bio. #livewhatyoulove #culture #heritage #trail #passion #travel #love #traveler #explorer #explore

Chères @mwami_kazi #Bruxelloises, 
Si nos ateliers vous ont manqué comme vous nous avez manqué, rdv le  dimanche 📆10 février📆 prochain au 📍 @cauri_bar de 🕛14h à 18h🕛 pour notre premier atelier de l'année avec au programme:
👉🏿Comment réaliser un attaché de foulard
@osezlefoulard
Brussels, Belgium

Chères @mwami kazi #bruxelloises, Si nos ateliers vous ont manqué comme vous nous avez manqué, rdv le dimanche 📆10 février📆 prochain au 📍 @cauri bar de 🕛14h à 18h🕛 pour notre premier atelier de l'année avec au programme: 👉🏿Comment réaliser un attaché de foulard "Majestueux" avec 2 foulards en batik. 👉🏿Mise en beauté flash. • Le nombre de participantes étant limité à 30 personnes Max, pensez à réserver votre place ( 30€/Personne) en envoyant un mail à ✉osezlefoulard@mwamikazi.com✉ • Pour la vente de foulards, vous connaissez la règle, ENTRÉE LIBRE et Premières Arrivées, Premières Servies!💋 #osezlefoulard #wearemwamikazi #weareback #fortheculture #headwraps #royalty #crowns #crown #africanfashion #madeinafrica #fabrics #batik #heritage #turbans #handmade #africanqueens #africanqueen #beanafricanqueen #beeaqueen #blackgirlsmagic #celebratingourmagic #african #crown #headwraps #headwrapart #tissus #artisants

You’d better run 🏃🏽‍♀️
@mariagloriaclara
South Tyrol/Italy

You’d better run 🏃🏽‍♀️

Dengor citer padu !

KUALA LUMPUR: Menjelang pelancaran di peringkat antarabangsa, HONOR, e-jenama telefon pintar terkemuka mengumumkan peranti dinanti-nantikan sekian lama, HONOR View20 yang akan mula dijual secara rasmi di Malaysia bermula 26 Januari ini.

Pada masa yang sama, satu roadshow akan turut diadakan bermula 23 hingga 27 Januari ini.

Roadshow terbesar telefon pintar itu bakal diadakan selama lima hari di tingkat bawah, pusat beli-belah 1 Utama.

HONOR View20 didatangkan ke Malaysia dalam dua jenis iaitu versi 8+256GB yang muncul dengan warna eksklusif Phantom Blue manakala versi 6+128GB pula hadir dengan warna Midnight Black dan Sapphire Blue.

Kepada mereka yang berhajat memiliki HONOR View20, hadiah menarik menanti anda yang membuat pembelian awal.

Anda akan menerima hadiah percuma bernilai RM700 yang ditawarkan untuk pembelian ketika roadshow pada 26 dan 27 Januari.

Bagi pembelian HONOR View20 sama ada 6+128GB dan 8+256GB, 200 pelanggan pertama akan menerima seutas jam tangan HONOR dan sebuah beg galas HONOR manakala 800 pelanggan seterusnya akan mendapat satu unit HONOR Band 4 dan sebuah beg balas HONOR.

Malah Malaysia ialah salah satu negara terawal yang bakal menanti ketibaan peranti berkenaan selepas pelancaran rasmi di Paris pada Selasa depan.

Ketua HONOR Malaysia, Zhao Zhiwei, berkata HONOR View20 dicipta bagi mencetuskan saingan dalam pasaran telefon pintar dengan pelbagai ciri inovasinya. “HONOR View20 muncul dengan kamera resolusi tinggi pertama di dunia 48MP dan kamera belakang 3 dimensi, rekaan kamera terbina dan pemproses Kirin 980 yang dilengkapi teknologi unit neural,” katanya. “Ia juga amat mementingkan prestasi dan keupayaan inovasi yang sekali lagi memperlihatkan komitmen HONOR untuk menawarkan pengalaman luas kami kepada pengguna,” katanya.

Sumber:https://www.bharian.com.my/bisnes/teknologi/2019/01/521541/honor-view20-akan-mula-dijual-di-malaysia-pada-26-januari-ini
@aleypnazmy
Malaysia

Dengor citer padu ! KUALA LUMPUR: Menjelang pelancaran di peringkat antarabangsa, HONOR, e-jenama telefon pintar terkemuka mengumumkan peranti dinanti-nantikan sekian lama, HONOR View20 yang akan mula dijual secara rasmi di Malaysia bermula 26 Januari ini. Pada masa yang sama, satu roadshow akan turut diadakan bermula 23 hingga 27 Januari ini. Roadshow terbesar telefon pintar itu bakal diadakan selama lima hari di tingkat bawah, pusat beli-belah 1 Utama. HONOR View20 didatangkan ke Malaysia dalam dua jenis iaitu versi 8+256GB yang muncul dengan warna eksklusif Phantom Blue manakala versi 6+128GB pula hadir dengan warna Midnight Black dan Sapphire Blue. Kepada mereka yang berhajat memiliki HONOR View20, hadiah menarik menanti anda yang membuat pembelian awal. Anda akan menerima hadiah percuma bernilai RM700 yang ditawarkan untuk pembelian ketika roadshow pada 26 dan 27 Januari. Bagi pembelian HONOR View20 sama ada 6+128GB dan 8+256GB, 200 pelanggan pertama akan menerima seutas

Those eagle-eyed amongst you may have noticed the photos that hang in the shop. This particular one is of Harold Higgins, the founder of H.R. Higgins, roasting coffee by day and watching for WW2 air raids by night on South Molton Street.
.
.
.
#coffee #specialitycoffee #londoncoffee #history #heritage #hrhigginscoffee #founder #ww2 #worldwartwo #businesshistory
@hrhigginscoffee

Those eagle-eyed amongst you may have noticed the photos that hang in the shop. This particular one is of Harold Higgins, the founder of H.R. Higgins, roasting coffee by day and watching for WW2 air raids by night on South Molton Street. . . . #coffee #specialitycoffee #londoncoffee #history #heritage #hrhigginscoffee #founder #ww2 #worldwartwo #businesshistory

<< Ilustrasi Kemeja >>
Batik Exclusive Fulll Tulis ✅ Available
.
📌 Tipe Bahan : Pola Kemeja 2.5m x 1.15m
🔺 Jenis Bahan : Katun Primis
.
Hubungi kami untuk harga dan pemesanan : 
WhatsApp : 0817.000.8639
.
Ada kemungkinan sedikit perbedaan warna pengaruh dari pencahayaan
.
Ilustrasi kemeja dibuat untuk memvisualisasikan hasil akhir dari kain batik tersebut

#batiktulis #hadiahpacar #hadiah #sutera #batik #bahan #handmade #handpainted #indonesia #heritage #hadiahpria #batikcirebon #cirebon #pengrajinbatik #pengrajin #hadiahunik #hadiahistimewa #jualkain #jualbatik #batikpria #batikpekalongan #pekalongan #batikatbm #batiksutra #kainbatik #kemejabatik #batikpremium #kainbatiktulis #pnkatun
@batikputeraningrat

> Batik Exclusive Fulll Tulis ✅ Available . 📌 Tipe Bahan : Pola Kemeja 2.5m x 1.15m 🔺 Jenis Bahan : Katun Primis . Hubungi kami untuk harga dan pemesanan : WhatsApp : 0817.000.8639 . Ada kemungkinan sedikit perbedaan warna pengaruh dari pencahayaan . Ilustrasi kemeja dibuat untuk memvisualisasikan hasil akhir dari kain batik tersebut #batiktulis #hadiahpacar #hadiah #sutera #batik #bahan #handmade #handpainted #indonesia #heritage #hadiahpria #batikcirebon #cirebon #pengrajinbatik #pengrajin #hadiahunik #hadiahistimewa #jualkain #jualbatik #batikpria #batikpekalongan #pekalongan #batikatbm #batiksutra #kainbatik #kemejabatik #batikpremium #kainbatiktulis #pnkatun

Jailyne Ojeda Ochoa,  thank you for your words: (If you don’t travel for the fear of danger then you will never experience life or see anything new. There is danger everywhere even in your own hometown so what difference does it make? You just have to take risks because that’s what life is about. Everywhere where they have told me is dangerous and that I shouldn’t visit has been amazing!! Egypt treated me great the people treated me with respect and I made many beautiful memories there. 🙌🏻♥️🇪🇬
Jailyne Ojeda Ochoa, 
POSITIVITY
Entrepreneur
©Founder/Partner for jailyne app & @culturah.tv 👻 Jailyneojeda24
📧 manager@jailyneojeda.com 💼 @louisochoab
🌍 @jailynetravels
www.jailyneojeda.com
#Ägypten #Egipt #Egipto #world #Египет #مصر #मिस्र #エジプト #埃及 #Egypten #Egypt #Αίγυπτος #이집트 #Egyptians #tourism #travel #culture #history #civilization #heritage #visit_egypt #amazing #luxor #aswan #traveler #blogger #entrepreneur #camel #pyramids
@ebrahimgad

Jailyne Ojeda Ochoa, thank you for your words: (If you don’t travel for the fear of danger then you will never experience life or see anything new. There is danger everywhere even in your own hometown so what difference does it make? You just have to take risks because that’s what life is about. Everywhere where they have told me is dangerous and that I shouldn’t visit has been amazing!! Egypt treated me great the people treated me with respect and I made many beautiful memories there. 🙌🏻♥️🇪🇬 Jailyne Ojeda Ochoa, POSITIVITY Entrepreneur ©Founder/Partner for jailyne app & @culturah.tv 👻 Jailyneojeda24 📧 manager@jailyneojeda.com 💼 @louisochoab 🌍 @jailynetravels www.jailyneojeda.com #Ägypten #egipt #egipto #world #Египет #مصر #मिस्र #エジプト #埃及 #egypten #egypt #Αίγυπτος #이집트 #egyptians #tourism #travel #culture #history #civilization #heritage #visit egypt #amazing #luxor #aswan #traveler #blogger

.
نواصل قصة المضروبة ، لتوضيح الفرق بينها وبين العرسية 😒 والفيديو الأول:
العرسية (مضروبة الطيبين)
أرز + دجاج + ملح + ماء . بالإضافة الى الطماط المقطع والليمون الأسود الملبب ، وبدون بهارات
.
تسلق المقادير مع بعض ، نفس فكرة الهريسة . لذيذة وصحية 👍
.
Mashed Rice... video no.1
Rice + chicken +, salt + water + tomato + black lemon.
Everything is boiled together
.
الفيديو الثاني:
تمت الإضافات الأخرى من البهارات والتابل والشبنت وتحميصة مكونة من : بصل وثوم  وطماط وفلفل وفليفلة ومعجون  طماط والملح والبهارات ، وممكن بدون بصل . . . .
توضع مرة أخرى على النار حتى النضج التام
.
Mashed Rice .... video no. 2
Spices, dill & coriander leaves were added + fried onions , garlic , tomato , capsicum , chili , tomato paste , salt & spices
.
Put it back on low heat until it is completely done .
.
#أطباقي_أميرة_بوحميد
#myrecipes_ameera_buhmaid
.
.
#البحرين_زمان #البحارنة #تراث_البحارنة #عادات_وتقاليد_البحارنة #الطيبين #الزمن_الجميل #البحر #النخلة #أكلات_تراثية #ألعاب_تراثية #الزواج_التقليدي
#البحرين #السعودية #قطر #الكويت #الإمارات #عمان
#bahrain #bahrain_zaman #bahrain_old #oldisgold #albaharnah #folk_cultur #heritage #palm #sea #traditions #traditional_recipes
.
@al.baharnah

. نواصل قصة المضروبة ، لتوضيح الفرق بينها وبين العرسية 😒 والفيديو الأول: العرسية (مضروبة الطيبين) أرز + دجاج + ملح + ماء . بالإضافة الى الطماط المقطع والليمون الأسود الملبب ، وبدون بهارات . تسلق المقادير مع بعض ، نفس فكرة الهريسة . لذيذة وصحية 👍 . Mashed Rice... video no.1 Rice + chicken +, salt + water + tomato + black lemon. Everything is boiled together . الفيديو الثاني: تمت الإضافات الأخرى من البهارات والتابل والشبنت وتحميصة مكونة من : بصل وثوم وطماط وفلفل وفليفلة ومعجون طماط والملح والبهارات ، وممكن بدون بصل . . . . توضع مرة أخرى على النار حتى النضج التام . Mashed Rice .... video no. 2 Spices, dill & coriander leaves were added +

#Friends of #ASEAN @ the ASEAN #Tourism #Forum 2019 at #HaLongBay #Vietnam. What a #beautiful place to be, rich in #culture & #nature. Uniquely a #UNESCO #World #Heritage Site! #travel #tour #hotels #resorts #MAH #Malaysia #hospitality
@lipsengyap
Ha Long Bay

#friends of #asean @ the ASEAN #tourism #forum 2019 at #halongbay #vietnam. What a #beautiful place to be, rich in #culture & #nature. Uniquely a #unesco #world #heritage Site! #travel #tour #hotels #resorts #mah #malaysia #hospitality

Pray for mbah Ledjar, person who gave me so much inspiration
Repost from - Wayang Kancil
__
Bagong: Konon katanya (sumber internet) dibuat Sunan Giri (sekitar tahun 1400-1500 M). Sempat muncul lagi tahun 1925..
_
Petruk: Gaezz, nyari info di internet emang gampang, apalagi sambil tiduran, ngemil, enak bingit, gehe. Tapi perlu dibuktiin kevalidannya. Jadi kita bahas yang pasti-pasti aja ea.
_
Gareng: Wayang Kancil dipopulerkan sama alm Mbah Ledjar Soebroto di Jogja sekitar tahun 1980. Sumber ceritanya dari serat Kancil, banyak cerita yang mirip sama Tantri, fable nya Budha. Tapi mbah Ledjar lebih sering  ngerespon isu lingkungan. 
_
Bagong: Awalnya, pentasnya mirip wayang Purwa, pakai kelir, gamelan lengkap, bahasanya Jawa & penontonnya kebanyakan orang tua, eh dewasa.
_
Bilung: Tapi sering juga pentas kayak wayang golek, gak pake kelir, ngadep penonton, durasinya hitungan menit. Lebih cucok buat bocil-bocil nih.
_
Gareng: Sekarang mbah Ledjar udah gak ada, hix.. tapi warisan ilmunya masih terus dilestarikan sama cucunya mas nang_cil & mbak yuri_kancil di Jepang.
_
Bagong: Nanang-sensei, genki desu ka? Kanciru ga dai suki desu.
_
Bilung: Tempe ga suki desu.
_
Peteuk: Wkkk, udah desu. Kalau mau nonton pentas bisa ke balaibudayamino Mau belajar tentang Wayang Kancil bisa sama mas Topik di wayangkancil Mo liat wayangnya aja di museumsonobudoyo
_
Gareng: Btw, kita punya adek kawankancil yang wujudnya aplikasi cerita kancil nih gaezz. Kalo punya sodara ato kenalan bocil, bisa dikasih tau, hihi
___
#warisanpunakawan #punakawan #wayang #wayangkulit #heritage #kampanyebudaya #budaya #jogja #semar #gareng #petruk #bagong #togog #bilung #kancil #wayangkancil #ledjar #mbahledjar #kawankancil
@xeno.vida

Pray for mbah Ledjar, person who gave me so much inspiration Repost from - Wayang Kancil Bagong: Konon katanya (sumber internet) dibuat Sunan Giri (sekitar tahun 1400-1500 M). Sempat muncul lagi tahun 1925.. Petruk: Gaezz, nyari info di internet emang gampang, apalagi sambil tiduran, ngemil, enak bingit, gehe. Tapi perlu dibuktiin kevalidannya. Jadi kita bahas yang pasti-pasti aja ea. Gareng: Wayang Kancil dipopulerkan sama alm Mbah Ledjar Soebroto di Jogja sekitar tahun 1980. Sumber ceritanya dari serat Kancil, banyak cerita yang mirip sama Tantri, fable nya Budha. Tapi mbah Ledjar lebih sering  ngerespon isu lingkungan. Bagong: Awalnya, pentasnya mirip wayang Purwa, pakai kelir, gamelan lengkap, bahasanya Jawa & penontonnya kebanyakan orang tua, eh dewasa. Bilung: Tapi sering juga pentas kayak wayang golek, gak pake kelir, ngadep penonton, durasinya hitungan menit. Lebih cucok buat bocil-bocil nih. Gareng: Sekarang mbah Ledjar udah gak ada, hix.. tapi warisan ilmunya

This is part of the Arun River which is a small river found on the idanre hills and the Arun river is a cure for all sickness and disease, the Tour guide asked me to collect some water and pray with it, which I faithfully did.. The Arun River is a crystal clear river where crabs and some other creatures are found and it is one of the powerful river on the hills, I think they are two rivers named Arun and Thunder, I will post about the thunder river soon.. Note:  Arun means disease because the river cure all forms of ailment that anybody has as soon as it is taken. It's so amazing and mysterious! 
Nigerian Tourist - Bolaji Seun

#ondo #idanrehills #nigeriantourist #nigeria #rivers #crystals #history #heritage #explorenigeria #Explore #explorewithme #Bolaji #explorer #nomad #naijatourists #naija #idanre #amazing #storytime
@trbolajiseun
Ondo State

This is part of the Arun River which is a small river found on the idanre hills and the Arun river is a cure for all sickness and disease, the Tour guide asked me to collect some water and pray with it, which I faithfully did.. The Arun River is a crystal clear river where crabs and some other creatures are found and it is one of the powerful river on the hills, I think they are two rivers named Arun and Thunder, I will post about the thunder river soon.. Note: Arun means disease because the river cure all forms of ailment that anybody has as soon as it is taken. It's so amazing and mysterious! Nigerian Tourist - Bolaji Seun #ondo #idanrehills #nigeriantourist #nigeria #rivers #crystals #history #heritage #explorenigeria #explore #explorewithme #bolaji #explorer #nomad #naijatourists #naija #idanre #amazing #storytime

2019.1.3 Vat Phou (meaning “mountain temple”) ancient pre-angkorian/angkorian complex temples, inside World Heritage Area (UNESCO) in Champasak district(LAO PDR, Laos). プラーサート・ワット・プー
クメール人によってて建てられたヒンドゥー寺院遺跡群。
後にラーオ族により上座部仏教寺院と引き継がれて今日に至る。
現在見られる寺院は主に11世紀に建てられたものだそう。
2001年に世界遺産登録。

規模はもちろんアンコールワットに全く及ばないが、
観光客が少なくものすごく落ち着いて静かに見学で来て本当によかった! 
ヒンドゥー教のシヴァ神の象徴として崇拝されるリンガに見立てられた聖なるカオ山に抱かれた崇高な地。
宗教はヒンドゥーから仏教へ変われど聖地として人々の厚い祈りの地として信仰を集めてきた。

急勾配の参道を登り詰め、山の中腹にひっそり佇むヒンドゥー式寺院本殿。
なんと美しいことか!
来るものを拒むような絶壁の参道で、やはり断念した日本の方に会った。
新年のご挨拶でお声をかけたのだけど、そうだったのか。
その方に別れを告げまだ見ぬ本殿を目指す。
登り詰めた先に見ることの出来たこの美しい本殿。
ここに来れたこと、感謝だった。

国をまたいで、ベトナム・ダナンのミーソン聖域、タイのピーマイ遺跡公園、カンボジアのアンコールワットと同時代のヒンドゥー教寺院へ結構行ってたんやな。

#hrkart_laos #laostrip #laostrip2019 #laos #UNESCO #worldheritage
#ancientcity #heritage #watPhou #champasak #hindu
#ワットプー #ヒンドゥー教 #寺院 #世界遺産 #クメール #ラオス #ラオス旅行 #チャンパサック #旅 #老挝 #プルメリア #参道
@hrkart

2019.1.3 Vat Phou (meaning “mountain temple”) ancient pre-angkorian/angkorian complex temples, inside World Heritage Area (UNESCO) in Champasak district(LAO PDR, Laos). プラーサート・ワット・プー クメール人によってて建てられたヒンドゥー寺院遺跡群。 後にラーオ族により上座部仏教寺院と引き継がれて今日に至る。 現在見られる寺院は主に11世紀に建てられたものだそう。 2001年に世界遺産登録。 規模はもちろんアンコールワットに全く及ばないが、 観光客が少なくものすごく落ち着いて静かに見学で来て本当によかった! ヒンドゥー教のシヴァ神の象徴として崇拝されるリンガに見立てられた聖なるカオ山に抱かれた崇高な地。 宗教はヒンドゥーから仏教へ変われど聖地として人々の厚い祈りの地として信仰を集めてきた。

The Laxminarayana temple at Pedgaon is a finely proportioned and profusely sculptured temple. On plan it consists of a a garbhagriha, antarala and mahamandapa and mukhamanadapa.

The mahamandapa is provided with entrances on west, north, and south directions. The exterior surface of the temple is profusely carved with sculptures of various forms of Shiva, Vishnu and Ashtadigpalas. The pillars are adorned with the “vas and foliage” motif.

#india #instatravel #indiatravel #incredibleindia #indiatravelgram #maharashtra #maharashtra_mazha #maharashtra_ig #maharashtratravel #maharashtra_igers #maharashtra_desha #mhexplorer.in #Pedgaon #temple #heritage #trip #tourism #Travel #travelphotography #roadtrip #Sculptures #beauty #Bahadoorgad #ahmednagar
@mhexplorer.in
Bahadurgad

The Laxminarayana temple at Pedgaon is a finely proportioned and profusely sculptured temple. On plan it consists of a a garbhagriha, antarala and mahamandapa and mukhamanadapa. The mahamandapa is provided with entrances on west, north, and south directions. The exterior surface of the temple is profusely carved with sculptures of various forms of Shiva, Vishnu and Ashtadigpalas. The pillars are adorned with the “vas and foliage” motif. #india #instatravel #indiatravel #incredibleindia #indiatravelgram #maharashtra #maharashtra mazha #maharashtra ig #maharashtratravel #maharashtra igers #maharashtra desha #mhexplorer.in #pedgaon #temple #heritage #trip #tourism #travel #travelphotography #roadtrip #sculptures #beauty #bahadoorgad #ahmednagar

Reorganising the Baalbek Studios archive is a big, at times a dirty and often thrilling job! Unexpected objects and pieces of paper or film appear inside empty cans, finger prints and faint traces of writing with marker or etchings in the metal or rust on the inside or bottom or rim of the empty film cans - barely visible to the eye at times. Cans are often covered by layers of labels of production and embossed logos of film companies including even former Yugoslavia and East Germany. Last week’s top findings were a poster of Ben, a 1972 horror movie and inside Strepsils cans, a spent cartridge and a key made in the DPRK (North Korea)! #baalbeckstudios #orwo #agfa #gevaert #strepsils #Ben #Chiklets #film #cinema #cinemahistory #archive #heritage #beirut #Lebanon #GDR #DPRK
@umam_dr_lebanon
Beirut, Lebanon

Reorganising the Baalbek Studios archive is a big, at times a dirty and often thrilling job! Unexpected objects and pieces of paper or film appear inside empty cans, finger prints and faint traces of writing with marker or etchings in the metal or rust on the inside or bottom or rim of the empty film cans - barely visible to the eye at times. Cans are often covered by layers of labels of production and embossed logos of film companies including even former Yugoslavia and East Germany. Last week’s top findings were a poster of Ben, a 1972 horror movie and inside Strepsils cans, a spent cartridge and a key made in the DPRK (North Korea)! #baalbeckstudios #orwo #agfa #gevaert #strepsils #ben #chiklets #film #cinema #cinemahistory #archive #heritage #beirut #lebanon #gdr #dprk

@fuchs_teufelslieb nannte sie in einem Kommentar liebevoll #endgegner 😂 kann ich durchaus so unterschreiben 🙊🐴 Jedes noch so kleine Sandkorn das anders in der Halle liegt wird angeschnaubt, Schnee ist sowieso ein Pferdefresser und wenn dann auch noch die Katzen auf der Bande herumtollen ist alles vorbei 🤦🏼‍♀️😂 Kurzum Ginny ist ein Überraschungspaket - man weis nie was als nächstes kommt😂❤️ Wie ist das bei euch? Haben eure Pferde auch Macken?🦄 #equestrianblogger #ginnysadventures #instahorses #horsesofinstagram #soulmate #dressage #pikeur #eskadron #equestrianfashion #horse #pony #ponyliebe #ponymädchen #oneandonly #onceinalifetimehorse #heritage #ad *werbung da Markennennung
@ginnysequinelife

@fuchs teufelslieb nannte sie in einem Kommentar liebevoll #endgegner 😂 kann ich durchaus so unterschreiben 🙊🐴 Jedes noch so kleine Sandkorn das anders in der Halle liegt wird angeschnaubt, Schnee ist sowieso ein Pferdefresser und wenn dann auch noch die Katzen auf der Bande herumtollen ist alles vorbei 🤦🏼‍♀️😂 Kurzum Ginny ist ein Überraschungspaket - man weis nie was als nächstes kommt😂❤️ Wie ist das bei euch? Haben eure Pferde auch Macken?🦄 #equestrianblogger #ginnysadventures #instahorses #horsesofinstagram #soulmate #dressage #pikeur #eskadron #equestrianfashion #horse #pony #ponyliebe #ponymädchen #oneandonly #onceinalifetimehorse #heritage #ad *werbung da Markennennung

Terima kasih SMAN 2 Tambun dari kota Bekasi sudah berkunjung di @thehistoryofjavamuseum . ini adalah langkah yang sangat baik bagi Museum . dengan bergerak nya generasi milenial kepada pelestarian Budaya Bangsa , ini bisa menjadi terobosan yang sangat baik bagi @thehistoryofjavamuseum untuk melebarkan GERAKAN GENERASI PEDULI BUDAYA !! Pasti kalian bertanya tanya apa sih yg di dapat di @thehistoryofjavamuseum ?? Jawab nya BANYAK !! Interactive Museum Tour adalah bagian dimana pengunjung akan di pandu oleh Stroyteller Professional berkeliling museum . Berjelajah dari zaman purba hingga melihat peninggalan bersejarah lain nya dengan konsep MUSEUM JAMAN NOW yang mengedepankan Kecanggihan Teknologi !! Kalian juga bisa merasakan Diorama 4D !! dengan Film super seru !! Aplikasi Augmented Reality yang juga buat kamu makin EKSIS !! Dah buruan yuk join di @thehistoryofjavamuseum !! Contac Person Museum kami di ☎ +6285748228300 .. ( Thank you SMAN 2 Tambun from Bekasi , a new generation of nations is an important part of cultural preservation. hence the new generation must be cared for by caring for culture. so that all generations will maintain good manners in speaking and behaving. )
.
.
.
 #heritage #explorejogja #explorebandung #exploremalang #exploresurabaya #explorejakarta #museum #museums #indonesia #indonesia_photography
#explorejogja #explorebandung #explore #exploremalang #explorejakarta #explorebali #jogja
smartravelapp
Your snapshot is big. Compliments... ⭐ #smartravel #weguideyou
@florentiayenny

Terima kasih SMAN 2 Tambun dari kota Bekasi sudah berkunjung di @thehistoryofjavamuseum . ini adalah langkah yang sangat baik bagi Museum . dengan bergerak nya generasi milenial kepada pelestarian Budaya Bangsa , ini bisa menjadi terobosan yang sangat baik bagi @thehistoryofjavamuseum untuk melebarkan GERAKAN GENERASI PEDULI BUDAYA !! Pasti kalian bertanya tanya apa sih yg di dapat di @thehistoryofjavamuseum ?? Jawab nya BANYAK !! Interactive Museum Tour adalah bagian dimana pengunjung akan di pandu oleh Stroyteller Professional berkeliling museum . Berjelajah dari zaman purba hingga melihat peninggalan bersejarah lain nya dengan konsep MUSEUM JAMAN NOW yang mengedepankan Kecanggihan Teknologi !! Kalian juga bisa merasakan Diorama 4D !! dengan Film super seru !! Aplikasi Augmented Reality yang juga buat kamu makin EKSIS !! Dah buruan yuk join di @thehistoryofjavamuseum !! Contac Person Museum kami di ☎ +6285748228300 .. ( Thank you SMAN 2 Tambun from Bekasi , a new generation of

Next