#kingsraid hashtag

Explore instagram "Kingsraid" tag

Here you go @charatheangel_dreemurr , I hope it's what you wanted :3 .
.
..
...
..
. 
Tags that will end the world: 
#Kasel#kaselkingsraid#kingsraid#artrequestsopen#fanart#foryou
@mooguelross

Here you go @charatheangel dreemurr , I hope it's what you wanted :3 . . .. ... .. . Tags that will end the world: #kasel #kaselkingsraid #kingsraid #artrequestsopen #fanart #foryou

Wasn’t really expecting to get his UW, but at least it is a free UW! #kingsraid
@kingsraid_

Wasn’t really expecting to get his UW, but at least it is a free UW! #kingsraid

Phew, had fun today dr beberapa kali narik event summon item dpt bbrp UT dan akhirnya dapet UT nya si #Theo walopun blum gw build sih Theo nya 🤣 Lumayan dpt lagi UT buat #Epis #Laudia #Priscilla dan #Naila (kan..kan) 🤣 Next target mau ngebuild salah satu dr 3 pilihan dibawah dgn stone of infinity yg tinggal 13 biji, gimana nih gaes gw butuh sarannya, apakah:
1. #Nyx Lvl 90 T4 ➡️ T5 ? DPS gede (lbhin T5 Epis masa 🤣) tp gw udah pnya 3 hero DPS
2. #Sonia Lvl 90 T3 ➡️ T4 ➡️ T5 ? Buat tanker dan ngelengkapin Magic Deck, doi juga bisa buat sub DPS walopun ga sekenceng Nyx
3. Ngebuild 3rd deck yg isinya #Theo #Scarlet #Artemia #Laias semuanya Lvl 80 T1 ➡️ T2 biar bisa mentokin Lvl 90 tp harus ngorbanin build Nyx dan Sonia di atas dan mesti bnyk invest lagi klo mau ngebuild mereka 🤣
Gimana gaes kira2 yg terbaik?
#kingsraid
@gio_everglow

Phew, had fun today dr beberapa kali narik event summon item dpt bbrp UT dan akhirnya dapet UT nya si #theo walopun blum gw build sih Theo nya 🤣 Lumayan dpt lagi UT buat #epis #laudia #priscilla dan #naila (kan..kan) 🤣 Next target mau ngebuild salah satu dr 3 pilihan dibawah dgn stone of infinity yg tinggal 13 biji, gimana nih gaes gw butuh sarannya, apakah: 1. #nyx Lvl 90 T4 ➡️ T5 ? DPS gede (lbhin T5 Epis masa 🤣) tp gw udah pnya 3 hero DPS 2. #sonia Lvl 90 T3 ➡️ T4 ➡️ T5 ? Buat tanker dan ngelengkapin Magic Deck, doi juga bisa buat sub DPS walopun ga sekenceng Nyx 3. Ngebuild 3rd deck yg isinya #theo #scarlet #artemia #laias semuanya Lvl 80 T1 ➡️ T2 biar bisa mentokin Lvl 90 tp harus ngorbanin build Nyx dan Sonia di atas dan mesti bnyk invest lagi klo mau ngebuild mereka 🤣 Gimana gaes kira2 yg terbaik? #kingsraid

Day 8!! Theres a lot of seiyuu that when I hear I automatically know who it is, like Mamoru Miyano or Tatsuhisa Suzuki and Moribuko Showtaro but I went for Nobuhiko Okamoto for this one!! I think hes done a ton of amazing roles and nails all of them!
@lilywhite.lovelive

Day 8!! Theres a lot of seiyuu that when I hear I automatically know who it is, like Mamoru Miyano or Tatsuhisa Suzuki and Moribuko Showtaro but I went for Nobuhiko Okamoto for this one!! I think hes done a ton of amazing roles and nails all of them!

- How's it going fams!

A drawing of Swift but this time looks slightly different. Actually his design is altered because there is a hero design contest in a mobile game #kingsraid. Imagine this is like a reboot version. Not sure if I'll be selected for the top 10 hero designs but I had fun drawing him.

Anyway, check out my other drawing. See you in the next drawing~

#hero #herodesign #characterconcept #characters #characterdesign #characterday #characterart #mangaboy #mangadrawings #mangadraw #mangaart #manga #anime #animeboy #animedrawing #animedraw #animeart #designs #drawings #drawingart #drawingaday #draw
@patrick_abstinence

- How's it going fams! A drawing of Swift but this time looks slightly different. Actually his design is altered because there is a hero design contest in a mobile game #kingsraid. Imagine this is like a reboot version. Not sure if I'll be selected for the top 10 hero designs but I had fun drawing him. Anyway, check out my other drawing. See you in the next drawing~ #hero #herodesign #characterconcept #characters #characterdesign #characterday #characterart #mangaboy #mangadrawings #mangadraw #mangaart #manga #anime #animeboy #animedrawing #animedraw #animeart #designs #drawings #drawingart #drawingaday #draw

Got Maria’s UW 
#kingsraid
@chuntakadesu

Got Maria’s UW #kingsraid

I hate what i just made
#kingsraid
@kings.raid.and.stuff

I hate what i just made #kingsraid

Bruh save some for the rest of us #kingsraid
@kingsraid_meme

Bruh save some for the rest of us #kingsraid

Udah hampir setahun mainin #kingsraid baru hari ini akhirnya main deck gw T5 🤣🤣🤣 slow progress bgt ya njir. Ya mainnya tiap hari cuma sejam doank sih di jam istirahat..wakakak. Ngga bisa rajin grinding segala macem. Line up gw memang unorthodox sekali, mengusung 2 DPS #Epis dan #Selene 1 sub DPS #Maria sama 1 Healer #Rephy ngga pake Knight atau Warrior 🤣🤣🤣 ya nanti lah gw build dulu tanker nya. Secara #Vespa pelit bgt ngasih resources nya. Ada suggestion gaes Knight atau Warrior yg layak build? Share juga deck lo kyk gmn yah gaes dan apa kelebihannya.

Happy Raiding !
@gio_everglow

Udah hampir setahun mainin #kingsraid baru hari ini akhirnya main deck gw T5 🤣🤣🤣 slow progress bgt ya njir. Ya mainnya tiap hari cuma sejam doank sih di jam istirahat..wakakak. Ngga bisa rajin grinding segala macem. Line up gw memang unorthodox sekali, mengusung 2 DPS #epis dan #selene 1 sub DPS #maria sama 1 Healer #rephy ngga pake Knight atau Warrior 🤣🤣🤣 ya nanti lah gw build dulu tanker nya. Secara #vespa pelit bgt ngasih resources nya. Ada suggestion gaes Knight atau Warrior yg layak build? Share juga deck lo kyk gmn yah gaes dan apa kelebihannya. Happy Raiding !

See they made one fatal mistake
They used miri s3 instead of s1 first XD
Cuz you s1 dimael and he dies
You s3 kasel and he doesnt even flinch
.
.
.
#kingsraid
@de_weird_kid

See they made one fatal mistake They used miri s3 instead of s1 first XD Cuz you s1 dimael and he dies You s3 kasel and he doesnt even flinch . . . #kingsraid

It be like that sometimes. #kingsraid
@kingsraid_meme

It be like that sometimes. #kingsraid

다했딱! 노가다했딱!
킹스레이드 지금 따운로드!

킹스레이드 - 1월 UA 영상 / 딱 맞는 캐릭터 [HD]

기획/카피라이트 : 류장현
Artwork, Edit, Composite & Render, Motion Graphic : 류장현
Character Modeling & Animation : 킹스레이드 스튜디오 Art
Sound Edit : 류장현

Used Tool // Cinema4D R17, 3ds Max 2014, After Effect CC 2017, Photoshop CC 2017
Exposure // Facebook AD

Copyright ⓒ GMON All Rights Reserved.
Copyright ⓒ Vespa Corp. All Rights Reserved.

#animation #3danimation #kingsraid #motiongraphic #모션그래픽 #game #cf
@mon__.g

다했딱! 노가다했딱! 킹스레이드 지금 따운로드! 킹스레이드 - 1월 UA 영상 / 딱 맞는 캐릭터 [HD] 기획/카피라이트 : 류장현 Artwork, Edit, Composite & Render, Motion Graphic : 류장현 Character Modeling & Animation : 킹스레이드 스튜디오 Art Sound Edit : 류장현 Used Tool // Cinema4D R17, 3ds Max 2014, After Effect CC 2017, Photoshop CC 2017 Exposure // Facebook AD Copyright ⓒ GMON All Rights Reserved. Copyright ⓒ Vespa Corp. All Rights Reserved. #animation #3danimation #kingsraid #motiongraphic #모션그래픽 #game #cf

Hasil narik special item dlm rangka event, trus ceritanya mau dapetin UT nya either #Theo atau #Scarlet. Tarikan pertama gada yg terlalu istimewa kecuali si #infinitystone nya itu loh tumben amet yak dpt gituan. Tarikan kedua, sekali narik dapet UT dan UW #Naila masa, apakah gw di suru punya Naila? Secara kurang demen sama modelnya doi, harpy gitu, kurang sekseh 🤣🤣🤣 Nah, mau minta pendapat nih buat yg punya Naila gmn bagus ngga gaes? Layak punya ngga di deck kita? #kingsraid
@gio_everglow

Hasil narik special item dlm rangka event, trus ceritanya mau dapetin UT nya either #theo atau #scarlet. Tarikan pertama gada yg terlalu istimewa kecuali si #infinitystone nya itu loh tumben amet yak dpt gituan. Tarikan kedua, sekali narik dapet UT dan UW #naila masa, apakah gw di suru punya Naila? Secara kurang demen sama modelnya doi, harpy gitu, kurang sekseh 🤣🤣🤣 Nah, mau minta pendapat nih buat yg punya Naila gmn bagus ngga gaes? Layak punya ngga di deck kita? #kingsraid

First day of second account #kingsraid
@chuntakadesu

First day of second account #kingsraid

She-a-comming.. 1 mo wk and we get Esker and Lavril ^^ Think I like her more than Jane now.. altho it depends on how gud Lavril will be..
#kingsraid
@zero.shuu

She-a-comming.. 1 mo wk and we get Esker and Lavril ^^ Think I like her more than Jane now.. altho it depends on how gud Lavril will be.. #kingsraid

So our sweet Juno in King’s Raid has yet to get a costume. I took the time to give her a wedding costume #game #weddingdress #drawing #traditionalart #art #pinkhair #appgames #kingsraid #artistsoninstagram #fanart
@_namiarts_

So our sweet Juno in King’s Raid has yet to get a costume. I took the time to give her a wedding costume #game #weddingdress #drawing #traditionalart #art #pinkhair #appgames #kingsraid #artistsoninstagram #fanart

Sooooo disgusting #kingsraid
@kingsraid_meme

Sooooo disgusting #kingsraid

Next