@bojangriffin

Bojan8 @bojangriffin

Битола🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Македонија 🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Ako nema sloboda ima smrt MAKEDONIJA VECNA

Bair je najaci
@bojangriffin

Bair je najaci

СПИЕВТЕ ЛИ МИРНО  СЕВЕРЏАНИ?
 НИЕ БИДЕЈЌЕ НЕ МОЖЕВМЕ ДА ЗАСПИЕМЕ ЦЕЛА НОЌ РАБОТЕВМЕ И ЕВЕ ВО ДВОРОТ НА ХРАМОТ СВ. НЕДЕЛА ВО БОТОЛА ИЗГРАДИВМЕ СПОМЕНИК ЗА СЕВЕРНА, ТОКМУ ПРЕД СПИМЕНИКОТ НА ИЛИНДЕНЦИТЕ ЗА КРИВО ДА ИМ ЈЕ ШТО БИЛЕ
@bojangriffin

СПИЕВТЕ ЛИ МИРНО СЕВЕРЏАНИ? НИЕ БИДЕЈЌЕ НЕ МОЖЕВМЕ ДА ЗАСПИЕМЕ ЦЕЛА НОЌ РАБОТЕВМЕ И ЕВЕ ВО ДВОРОТ НА ХРАМОТ СВ. НЕДЕЛА ВО БОТОЛА ИЗГРАДИВМЕ СПОМЕНИК ЗА СЕВЕРНА, ТОКМУ ПРЕД СПИМЕНИКОТ НА ИЛИНДЕНЦИТЕ ЗА КРИВО ДА ИМ ЈЕ ШТО БИЛЕ "БУДАЛИ" ПА ГИНЕЛЕ ЗА МАКЕДОНИЈА НЕ ЗНАЕЛЕ ДА ГО СМЕНАТ ИМЕТО И ДА СИ ЖИВЕАТ КАКО ВАЗАЛИ А ВАКА СЕГА МРТВИ ХЕРОИ. ЗА КОГО КОГА ОВИЕ МН. ПАМЕТНИТЕ ЈА ПРОДАДОА. НИВНИОТ СПОМЕНИК ИАКО СЕГА Е СКРИЕН ЗАД НОВИОТ НА СЕВЕРЏАНИТЕ, ТРАЕШЕ И ЌЕ ТРАЈ СЕ ДОДЕКА ИМА И ЕДЕН МАКЕДОНЕЦ БИДЕЈЌИ Е ОД ГРАНИТ ЗА ХЕРОИ! А ОВОЈ СЕГА НОВИОТ ЌЕ ТРАЕ

Едно да знајте не  се предаваме
Срцето на лавот вечно ке чука
Пред сите сме почнале бога да го славиме 
И ние сме деца на македонија и ние имаме право да живејме
@bojangriffin

Едно да знајте не се предаваме Срцето на лавот вечно ке чука Пред сите сме почнале бога да го славиме И ние сме деца на македонија и ние имаме право да живејме

Тој што го прогласивте за ментално нестабилен со раскрварен нос ви покажа како се игра за МАКЕДОНИЈА!
@bojangriffin

Тој што го прогласивте за ментално нестабилен со раскрварен нос ви покажа како се игра за МАКЕДОНИЈА!

❄❄❄💪🏻💪🏿
@bojangriffin

❄❄❄💪🏻💪🏿

Tisi nasha ikonaaaa🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰✅✅✅💯🇲🇰🇲🇰
@bojangriffin

Tisi nasha ikonaaaa🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰✅✅✅💯🇲🇰🇲🇰

🤣🤣🤣
@bojangriffin

🤣🤣🤣

💚💚💚💚💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Mnogu Sme Jakiiiii
@bojangriffin
Republic of Macedonia

💚💚💚💚💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Mnogu Sme Jakiiiii

hahahahahahhahahwhahwhwhwhwhwg
@bojangriffin

hahahahahahhahahwhahwhwhwhwhwg

🙏🏻🙏🏻🙏🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🇲🇰🇲🇰
@bojangriffin

🙏🏻🙏🏻🙏🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🇲🇰🇲🇰

Cel Svet Zeleno Bel 👌🏻👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻🙏🏻🙏🏻
@bojangriffin

Cel Svet Zeleno Bel 👌🏻👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻🙏🏻🙏🏻

Mise ostvari najgolemiot son fala.vi momci 🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Makedonija na makedoncite
@bojangriffin
Sportska Sala Mladost Bitola

Mise ostvari najgolemiot son fala.vi momci 🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Makedonija na makedoncite

Next