@stankovskamartina

Martina Stankovska @stankovskamartina

🇲🇰МАКЕДОНИЈА 🇲🇰 еден живот една љубов 🇲🇰 РК ВАРДАР 👑💎🔴

Паричката моја🍷
Моја среќа💫
Моја година 🇲🇰♥️👌
@stankovskamartina
Zvan, Sopotnica, Macedonia

Паричката моја🍷 Моја среќа💫 Моја година 🇲🇰♥️👌

#ИднинаВоКојаВеруваме 
#ВоМладитеЕСилата 
#УМСнаВмроДпмне
Секогаш заедно за МАКЕДОНИЈА 🇲🇰👌♥️
#ЕднашУМСЗасекогашУМС
@stankovskamartina
Македонски народен театар

#ИднинаВоКојаВеруваме #ВоМладитеЕСилата #УМСнаВмроДпмне Секогаш заедно за МАКЕДОНИЈА 🇲🇰👌♥️ #ЕднашУМСЗасекогашУМС

🇲🇰♥️Јаков♥️срце ❤️💞😘
@stankovskamartina
Bitola

🇲🇰♥️Јаков♥️срце ❤️💞😘

Make up by @natalijajn 💞💖❤😘😍
@stankovskamartina

Make up by @natalijajn 💞💖❤😘😍

Лидер човек пред се 👌👌🇲🇰🇲🇰
@stankovskamartina
Demir Hisar

Лидер човек пред се 👌👌🇲🇰🇲🇰

Македонија вечна Рударско Окно Коп Жван 🇲🇰👌
@stankovskamartina
Zvan, Sopotnica, Macedonia

Македонија вечна Рударско Окно Коп Жван 🇲🇰👌

🇲🇰🇲🇰Најдобар😘
@stankovskamartina
Прибилци - Pribilci

🇲🇰🇲🇰Најдобар😘

Wedding day 🍷🎂💍
@stankovskamartina

Wedding day 🍷🎂💍

Фамилија💞😘
@stankovskamartina

Фамилија💞😘

Засекогаш црвено црни ви благодарам за се за сецето што го оставивте на терен за Вардар вие е сте поклон до небо.  Еден живот една љубов златни момчиња 🇲🇰👍👏💪💖💞🔴 Вардар
@stankovskamartina
Skopje

Засекогаш црвено црни ви благодарам за се за сецето што го оставивте на терен за Вардар вие е сте поклон до небо. Еден живот една љубов златни момчиња 🇲🇰👍👏💪💖💞🔴 Вардар

Најсреќна со него златно момче единствен  на Македонија 🇲🇰 @luka_cindric25 бр. 1 во свет! Еден живот една љубов @rkvardar 👍💪👑🔴💞
@stankovskamartina

Најсреќна со него златно момче единствен на Македонија 🇲🇰 @luka cindric25 бр. 1 во свет! Еден живот една љубов @rkvardar 👍💪👑🔴💞

#Maqee #rkvardar 🇲🇰👏👍💪😉 Sampionee
@stankovskamartina

#maqee #rkvardar 🇲🇰👏👍💪😉 Sampionee

Единствен ми е 💖#nexttime#stefanfilipovski  #еденживотеднаљубовВардар❤
@stankovskamartina
Zvan, Sopotnica, Macedonia

Единствен ми е 💖 #nexttime #stefanfilipovski #еденживотеднаљубовВардар❤

Еден живот една љубов ВАРДАР🇲🇰
@stankovskamartina
Спортски Центар Јане Сандански

Еден живот една љубов ВАРДАР🇲🇰

Happy Birthday Velice 💞💖💝💕❤💗😻😍😘🎂 my love 💌
@stankovskamartina
Zvan, Sopotnica, Macedonia

Happy Birthday Velice 💞💖💝💕❤💗😻😍😘🎂 my love 💌

Христос Воскресна Навистина Воскресна 🇲🇰
@stankovskamartina
Zvan, Sopotnica, Macedonia

Христос Воскресна Навистина Воскресна 🇲🇰

Next